Pao krov sa zgrade u centru Vranja, nema povređenih

Lokalne vesti - Sreda 22.07.2015 - 15:22

Krov sa zgrade BRAĆA BAJIĆ u Vranju pao je u utorak, ali srećom niko nije povređen.

Zgrada Zgrada

Nadležni iz građevinske inspekcije duže vreme upozoravali su na mogućnost obrušavanja krova, pa je prolaz ispod zgrade nedeljama unazad bio zabranjen.

Načelnik Komunalne policije Srđan Stošić kaže da je krov pao u utorak i da su komunalci, građevinski inspektori i policajci izvršili uviđaj.

– Naša patrola, policija i građevinski inspektor su odmah izašli na teren, po dojavi da je krov sa zgrade „Braće Bajić“ pao.

Postavljena je zaštitna mreža koju smo jedva uspeli da pronađemo, a šta će dalje biti, ne znam. Zgrada je u privatnom vlasništvu.
 

Ceo postupak vodi građevinska inspekcija. Važno je to da povređenih nije bilo – kaže Stošić.

Inače, kako se saznaje, pojedini stanari počeli su pre izvesnog vremena da sakupljaju novac za popravku krova zgrade, ali su naišli na problem jer nisu svi stanari zgrade hteli da daju sredstva.

Za popravku krovne konstrukcije potrebno im je nekoliko hiljada evra, u zavisnosti od materijala koji se bude koristio za rekonstrukciju.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: