Pešačenje ponovo u modi

Lokalne vesti - Petak 08.05.2015 - 08:57

„Pešačenje i planinarenje“ naziv je akcije koja će u cilju razvoja zdravog načina života biti organizovana u subotu 9. maja u Vranju.

Najavni plakat manifestacije Najavni plakat manifestacije

Čitavo dešavanje iniciralo  je Ministarstva omladine i sporta u saradnji sa Planinarskim savezom Srbije, gradom i planinarskim klubom „Železničar 2006“ iz Vranja.

 Pešaci će moći da biraju između tri staze - od kojih je prva laka, od četiri kilometara, od Načelstva starta do Belog mosta i Kazanđola, i nazad.

Laka do srednja staza dugačka je osam kilometara, start je na Belom mostu, a ide se preko Kazanđola i Markovog kaleta pa nazad do crkve Svetog Nikole.

Planinarska staza dužine 10 kilometara počinje vožnjom autobusom do Goča, odakle će se otići do Mirkovog kladenca i nazad do Goča.

Okupljanje svih učesnika planirano je za subotu, do devet časova na Trgu ispred Skupštine grada, gde će biti i svečano otvaranje akcije.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: