PETI DAN POTRAGE: Zna li neko gde je gradska INSIGNIJA?

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.08.2017 - 11:55

Vozilo Gradske uprave „Opel isignija“, za koje se tvrdi da je njime gradonačelnik Slobodan Milenković Vranja otputovao privatno na odmor, ni u ponedeljak nije bilo na službenom parkingu.

Ispred skupštine Vranja: Svi su tu, osim Ispred skupštine Vranja: Svi su tu, osim "Insignije". Foto: OK Radio

Na parkingu GU u ponedeljak pre podne bila su tri službena vozila, ali nije bilo “insignije“ za koju niko od nadležnih već nekoliko  dana ne može sa preciznošću da kaže gde se nalazi.

Tako se došlo i do malog jubileja, petog dana u kome niko iz Gradske uprave ne zna, ili neće da zna gde je taj automobil, da li je ukraden, službeno odvezen negde ili ga je neko potpuno zaloupotrebio i prošetao do mora.

Na osnovu svih dosadašnjih izjava stiče se utisak da je „insignija“ propala u zemlju, ako već nije u Haniotiju.

U međuvremenu, niko nije ni demantovao da gradonačelnik Milenković nije otišao na odmor tom istom „insignijom“, i to, priča se, u apartmane koje u Haniotiju poseduje jedan od rukovodilaca VEEDE, u čijem se vlasništvu formalno nalazi i ovaj “opel”, koji je dat na korisćenje Gradu Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: