Počela DEČIJA NEDELJA

Lokalne vesti - Sreda 05.10.2016 - 12:29

U okviru „Dečije nedelje“, gosti mališana vrtića „Čarolija“ bili su predsednik Skupštine Vranja Dejan Tričković i gradski većnici Zorica Jović i Nenad Đorđević.

Gradski funkcioneri u druženju sa najmlađima; Foto: vranje.org.rs Gradski funkcioneri u druženju sa najmlađima; Foto: vranje.org.rs

Cilj ovakvih tradicionalnih susreta je upoznavanje dece sa gradskim rukovodiocima, podsticanje partnerstva lokalne samouprave i dece u budućim akcijama i davanje prilike najmlađima da iskažu sopstvene želje i očekivanja.

Predsednik lokalnog parlamenta Dejan Tričković kaže da su predstavnici Grada uživali u druženju sa najmlađima i da su se zadržali i duže od predviđenog vremena.

- Bilo nam je zaista lepo u druženju sa decom iz vrtića „Čarolija“.

Odneli smo im malo slatkiša i proveli prijatno vreme u druženju, tokom kojeg su nam  mališani dali spisak želja.

Najmlađi uglavnom traže čist grad sa puno zelenila i cveća, ali i zatvoreni bazen i dečije pozorište.

Njihove želje se uglavnom uklapaju u naše planove tako da ćemo se truditi da u narednom periodu ispunimo ta njihova očekivanja
– kaže Tričković.

Tradicionalnu „Dečiju nedelju“ Predškolska ustanova obeležava ove godine od 3. do 9. oktobra.

Ovogodišnja manifestacija održava se pod sloganom “Neću da brigam, hoću da se igram“.

„Dečija nedelja“ se nastavlja u četvrtak izložbom radova mališana ove ustanove i pozorišnom predstavom, a u petak će biti organizovan dečji hepening u okviru kojeg će se deca vranjskih vrtića družiti sa vršnjacima iz Centra za razvoj usluga socijalne zaštite i Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vule Antić“.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: