Počinje selekcija za PROFESIONALNE VOJNIKE

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.02.2017 - 08:09

U ponedeljak u kasarni „1.300 kaplara“ u Vranju i bazi „Jug“ u Bujanovcu, počinje prijavljivanje kandidata za profesionale vojnike u Četvrtoj brigadi Kopnene vojske.

Profesionalni vojnici prolaze tri selekcije FOTO OK Radio Profesionalni vojnici prolaze tri selekcije FOTO OK Radio

Prema navodima iz vojske, za kandidate važe opšti uslovi, da su služili vojni rok sa i nisu stariji od 30 godina života.

Za proveru sposobnsti prijavljeni moraju da se legitimišu, ali i da imaju sportsku opremu za potrebe selekcije kandidata, koja se organizuje preko lekarskih kontrola i provere fizičkih sposobnosti.

- Po završetku selekcije kandidati će biti obavešteni o terminu realizacije procene psiholoških kapaciteta u Vojnoj bolnici Niš, što predstavlja drugi deo selekcije - navodi se u saopštenju iz Četvrte brigade.

Ukoliko rezultati te procene budu pozitivni kandidati se upućuju na zdravstveno-medicinsku procenu, takođe u Vojnu bolnicu Niš, kao trećem delu selekcije.

Na osnovu dobijenih rezultata, komisija za prijem će formirati rang listu kandidata, na osnovu koje će sa najboljim kandidatima biti zaključen ugovor o radu na šest meseci, od maja 2017. godine.

Troškove selekcije snose sami kandidati.

- Napredovanja i usavršavanja su sastavni deo profesije. Zato birajte da budete među odabranima i na najbolji način radite svoj posao.

Radom u Četvrtoj brigadi Kopnene vojske obezbedićete benificirani radni staž tri meseca godišnje
- najavljuju iz komande Četvrte brigade.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: