Počinju "Dani preobraženja"

Lokalne vesti - Nedelja 17.08.2014 - 09:33

Vranje – U nedelju uveče u Trgovištu počinje kulturno zabavna i verska manifestacije „Dani preobraženja“, inače peta po redu.

Najavni plakat manifestacije Najavni plakat manifestacije

Ove godine Pčinjani će gledati i slušati Gocu Tržan,  zvezde Granda – Milana Topalovića, Biljanu Sečivanović i Nemanju Anđelovića, zatim DJ Selectu, „Jolly Jumper“, „Crvenu jabuku“ i „Bumerang“, duvački orkestar Jovice Ajdarevića i nekoliko kulturno umetničkih društava iz Vranjske Banje, Vladičinog Hana i Babušnice.

Uz manifestaciju „Dani preobraženja“, publika će videti  nekoliko pratećih programa kao što su Tradicionalni sabor, svirke na izvornim etno instrumentima i prezentacija jela Pčinjskog kraja.

- Na poslednjoj sednici Organizacionog odbora konstatovali smo da sve sve pripreme uspešno okončane i da će publika uživati u kvalitetnim programima – kaže Miljana Zlatković, predsednika Odbora i pomočnica predsednika opštine.
 
„Dane preobraženja“ otvoriće predsednik opštine Trgovište Nenad Krstić a potom će nastupiti Goca Tržan i grupa DJ Selecta sa žurkom koja će trajati do zore.

Svi programi „Dana preobraženja“ događaće se na platou u Kozjem Dolu, pored crkve Presvete Bogorodice i obalama Kozjedolske reke - tri kilometra daleko od Trgovišta.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: