Policajac uhapšen zbog pucanja na svadbi

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.03.2014 - 11:05

Saobraćajni policajac Igor Milković iz Vranja pucao je u nedelju iz vatrenog oružja u Baba Zlatinoj ulici, napravio štetu na obližnjoj kući, a zatim napao inspektora PU Vranje.

Milković (FOTO - FB) Milković (FOTO - FB)

On je, kako saznajemo, u svojstvu kuma na svadbi dok se veselio potegao pištolj i ispalio nekoliko hitaca u vazduh, a jedan metak pogodio je elektroinstalaciju na susednoj kući, zbog čega je tom domaćinstvu pričinjena šteta.

– Ti ljudi kojima je napravio strujni kolaps pozvali su policiju i inspektori su odmah izašli na teren.

Kada mu je prišao jedan od inspektora, Milković je nasrnuo na njega.

Nekako su uspeli da ga savladaju, ali je on ponovo pokušao da pobegne iz službenog automobila prilikom privođenja.

Nastala je opšta jurnjava i na kraju je mladić priveden – priča za OK Radio jedan od svedoka ovog događaja.

Načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović potvrdio je informacije do kojih je OK Radio došao, rekavši da je Igoru Milkoviću određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti sproveden nadležnom tužiocu koji će odrediti dalje postupke.

– Svakako će Milkoviću biti podneta krivična prijava, a za koje delo, to ćemo naknadno utvrditi. Pored te prijave, Policijska uprava će sprovesti i disciplinske mere, a o kazni je još rano govoriti – kaže Velinović.

Dosadašnji ovakvi i slični slučajevi završavali su se uglavnom suspenzijom, a onda i otkazom pripadnika policije koji su na bilo koji način narušavali javni red i mir.

Inače, saobraćajac Igor Milković zaposlen je oko osam godina u policiji, a u poslednje vreme uglavnom je radio kao saobraćajac pri pauk vozilu.

Takođe, vlasnik je servisa za vinklovanje elektromotora, a sumnja se i da je suvlasnik jedne taksi službe u Vranju.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: