Policija otvara sezonu

Lokalne vesti - Četvrtak 18.06.2015 - 09:11

Policijska uprava u Vranju najavila je drastično rigorozniju kontrolu saobraćaja zbog početka turističke sezone.

Velike gužve na autoputu FOTO A. Stojković Velike gužve na autoputu FOTO A. Stojković

Kako je saopšteno, dosadašnji analitički i obrađeni podaci o saobraćajnim nezgodama na području Policijske uprave u Vranju, pokazali su da se najveći broj saobraćajnih nezgoda sa težim posledicama dogodio na putevima i ulicama kroz naseljena mesta i to u letnjim mesecima tokom godine.

- Na svim putnim pravcima na području Pčinjskog okruga, posebno na onim koji vode ka poznatim turističkim destinacijama, u nastupajućem periodu očekuje se pojačana frekvencija i intenzitet saobraćaja.

U sklopu očuvanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, saobraćajna policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju pravila saobraćaja, ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnim supstancama, poštuju signalizaciju, upravljaju tehnički ispravnim vozilima i poštuju ostala pravila saobraćaja – saopšteno je iz Odeljenja analitike PU Vranje.

U saopštenju se posebno apeluje na pešake, vozače bicikala, mopeda, motocikala, vozače poljoprivrednih i radnih mašina, da obrate pažnju na poštovanje pravila saobraćaja.

- Saobraćajna policija će kao i do sada, nastaviti sa pojačanom kontrolom vozila i vozača, a kod uočenih nebezbednih i nepravilnih ponašanja, preduzimaće odgovarajuće zakonske mere – saopštila je Policijska uprava.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: