POLICIJA U AKCIJI: Velinoviću, šta se čeka?

Lokalne vesti - Petak 28.11.2014 - 08:34

U okviru akcije OK Radija „Pokažite bahatost vlasti u Vranju“ još jednom su organi reda uslikani kako, ovoga puta, veoma bahato krše zakon.

Policija ponovo u akciji, ulica Beogradska Policija ponovo u akciji, ulica Beogradska

Čitalac portala OK Radija poslao je fotografiju iz Beogradske ulice gde su nekada postojale betonske kugle kako se vozila ne bi parkirala na trotoaru.

Većina tih kugli je polomljena, o čemu je OK Radio ranije izveštavao, a da ironija bude veća, baš oni koji bi trebalo da takav vandalizam sprečavaju, oni „gužvu“ koriste i svoje vozilo parkiraju tamo gde to nije dozvoljeno, baš preko porušenih stubova.

Iako je mesta za parkiranje ispred kafane gde je ova fotografija nastala verovatno i bilo, policajcima je očigledno zanimljivije bilo da službeni automobil podignu malo i na trotoar, da ne bude baš sve po propisima.

Ukoliko primetite ovakav ili sličan primer bahatosti u saobraćaju, fotografišite i sliku pošaljite na mail adresu acaokradio@gmail.com

 

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: