POLJANIČKI VUKOVI dokazali humanost

Lokalne vesti - Sreda 16.09.2015 - 13:20

Bajkeri znani kao „Poljanički vukovi“ iz Vranja još jednom su pokazali svoju humanost, jer su uručili humanitarnu pomoć porodici Stanković iz mahale Drezgovica u selu Sekirje u Poljanici.

Stankovići sa svojim prijateljima bajkerima FOTO N. Cvetković Stankovići sa svojim prijateljima bajkerima FOTO N. Cvetković

Stankovići su petočlana porodica sa troje dece - Andjelom (9), Miljanom (11) i sedmogodišnjim Nikolom

„Vukovi“ su i uručili donaciju koja se sastoji od osnovnih životnih namirnica, ali i igračaka,   školskog i pribora za higijenu.

Akciju su pomogli razni donatori: Pekara „Loki Komerc“, Mapro, Keramika Tiles, Stovarište Grade, Ristić prevoz, STR „Žule“, Sima Boda Tim, Di Porti, NBSS...

Koordinator ove akcije je predstavnik humanitarne organizacije “Srbi za Srbe“ Novica Cvetković, medicinski laborant iz Vlasa, a bajkersku ekipu „Poljanički vukovi“ su predvodili Saša Đorđević, Marko Andjelković, Milan Ilić, Stojanović Milan Žuća, Saša Ristić, Danijel Ilić, Lazar Stevanović i Dejan Milenković Bagzi.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: