Pomozimo Nenadu: Potrebno još 60.000 EVRA

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.01.2018 - 10:28

Nenadu Ristiću iz Vranja, docentu na Građevinskom fakultetu u Nišu, za dodatnu terapiju na lečenju u Nemačkoj je potrebno još 60.000 evra, pa njegova supruga Marina, i sama teško bolesna, moli sve humane ljude za pomoć.

Nenadova supruga Marina i sama je teško bolesna FOTO: Budi human fondacija Nenadova supruga Marina i sama je teško bolesna FOTO: Budi human fondacija

Nenad je uspeo da se jesenas izbori sa veoma retkom i agresivnom vrstom limfoma, ali je nažalost došlo do velikih komplikacija, zbog čega mu je ponovo potrebna pomoć humanih ljudi.

Transplantacija matičnih ćelija mu je uspešno urađena u Nemačkoj, novembra 2017, nakon čega je oboleo i od teške i jako ozbiljne veno-okluzivne bolesti jetre.

Započeta je terapija, koja za samo sedam dana lečenja iznosi 35.000 evra.

Terapija je dala učinka, međutim , zbog ozbiljnosti stanja, potrebno je ukupno tri tretmana, što daje neophodnu sumu od 105.000 evra.

Nenadova supruga Marina, i sama ozbiljno bolesna se obratila apelom ljudima dobre volje da pomognu njenom suprugu.

Njoj je prošle godine, pred porođaj, ustanovljen veliki tumor na mozgu.

Nakon rizičnog porodjaja joj je odstranjen veći deo tumora.

I nju samu čeka nastavak lečenja, ali je prinuđena da, uz bebu od 14 meseci, razmišlja prvenstveno o lečenju svog supruga.

- Novcem prikupljenim od uz pomoć dobrih ljudi dug prema klinici smo smanjili na 60.000 evra.

Potrebno je da u dogledno vreme izmirimo sva dugovanja prema klinici, pa se uzdamo u pomoć humanih ljudi
– navodi Marina Ristić.

Donacije se mogu uplatiti na račun fondacije “Budi human”, i to na dinarski račun broj 160-480610-54 i devizni broj 00-540-0002220.1

Sve informacije možete dobiti putem linka http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/328/nenad-ristic
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: