Ponovo radi Jumkov OUTLET

Lokalne vesti - Petak 02.01.2015 - 10:32

Posle višegodišnje pauze kompanija “Jumko” iz Vranja otvorila je OUTLET prodavnicu garderobe u fabričkom krugu.

Outlet u Jumkku jeftiniji i bolji od kineskih prodavnica po Vranju Outlet u Jumkku jeftiniji i bolji od kineskih prodavnica po Vranju

Prodavnica je u istim prostorijama, gde je bila i u vreme najveće slave i uspona “Jumka” osamdesetih godina prošlog veka.  Po rečima Gorana Đorđevića, generalnog direktora Kompanije “Jumko”, ideja za pokretanje outlet prodaje garderobe ponovo je oživela nakon saznanja da u magacinima ove fabrike postoje ogromne količine robe, koju treba prodati.

- Posle preuzimanja “Jumka” od strane sadašnjeg rukovodstva, pre više od pola godine, shvatili smo da moramo da ispraznimo magacine i to iz više razloga.

Trebalo je prodati robu koja je godinama stajala u magacinima, i koja bi donela značajne prihode, ali  smo u međuvremenu ugovorili i značajne poslove, pa nam je bio potreban i prostor za odlaganje novih proizvoda.

Roba u OUTLET prodavnici je neuporedivo kvalitetnija od one kineske koja se može naći u mnogim prodavnicama u gradu – kaže Đorđević.

Iz OUTLET prodavnice Đorđević posebno izdvaja veliki izbor odeće i opreme za vojsku, lov i ribolov.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: