Popusti u Kavim Jedinstvu i ove jeseni

Lokalne vesti - Utorak 13.09.2016 - 10:53

Jedan od lidera u oblasti autobuskog saobraćaja u Srbiji „Kavim - Jedinstvo“ iz Vranja, i ove jeseni nastavio je sa popustima na prevoz za određene kategorije građana, prvenstveno učenike, studente i starije od 60 godina.

Pored popusta i nove linije. Foto: S.Tasić Pored popusta i nove linije. Foto: S.Tasić

Po rečima Milivoja Đorđevića, koordinatora autobuskih stanica „Kavim - Jedinstva“, omogućen je popust od 40 odsto na mesečne karte svim učenicima.

- Praksa iz ranijih godina da za mesečne karte učenika kojih je više u jednoj porodici, postoji različit popust,  zamenjena je odlukom da sva deca imaju popust  na kartu od 40 odsto, bez obzira koliko ih je u jednom domaćinstvu.

Studenti i đaci imaju 30 odsto popusta, kao i penzioneri na međugradskim linijama.

Posebno bih naglasio da svi stariji od 60 godina, imaju popust, i mi ih tretiramo kao penzionere, bez obzira na to da li su ostvarili pravo na penziju.

Oni imaju pravo na popust i na lokalnim linijama
- pojašnjava Đorđević.

Đorđević kaže i da sva lica koja su nezaposlena i na evidenciji su Nacionalne službe za zapošljavanje, uz odgovarajuću potvrdu o tome, mogu da ostvare popust od 30 odsto na lokalnim linijama na nivou Pčinjskog okruga.

Postoji i popust  na povratne karte, kao i za dnevnu kartu koja može da se koristi više puta u toku dana. Rok važenja povratne karte u lokalnom prevozu je 10 dana, a u međugradskom 60 dana.

Takođe, od ovog leta funkcioniše i nova ekspresna linija na relaciji Vranje - Vladičin Han, autoputem, bez stajanja na usputnim stanicama.

Prvi jutarnji polazak na ovoj liniji je u 05:50 ispred zgrade Gradske uprave u Vranju. Poslednji popodnevni polazak je u 15:30 sa istog mesta.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: