Porodična tragedija u Krivoj Feji

Lokalne vesti - Utorak 15.04.2014 - 20:56

Meštanin Krive Feje kod Vranja Živorad Petrović (54) koji je u ponedeljak svoju suprugu izbo šrafcigerom, a onda se obesio, sahranjen je u utorak na seoskom groblju u Krivoj Feji.

Njegova supruga Slađana Petrović (49) je nakon ukazane prve pomoći u Zdravstvenom centru Vranje zbog povreda opasnih po život prebačena na odeljenje neurohirurgije niškog Kliničkog centra i sada joj je zdravstveno stanje stabilno.

Kako smo saznali na tom odeljenju, Slađana je van životne opasnosti i uskoro bi mogla da bude vraćena na dalje lečenje u Vranje. Slađana i sada pokojni Živorad imaju petoro dece.

Dva sina žive i rade u Rusiji, a još jedan sin i dve ćerke žive u Krifoj Feji i pohađaju osnovnu školu.

– Pre neki dan sam pričao sa majkom i nije mi rekla da sa tatom ima ikakvih problema. Lepo su se slagali, a onda su mi javili da je nju povredio, a onda se obesio na potkrovlju kuće.

Brat i ja smo prvim letom došli iz Rusije. Ne mogu ni da pretpostavim šta se dogodilo u njegovoj glavi kada je digao ruku na majku, a onda i na sebe.

 Znam da nije pio, jer je bolovao od hronične hipertenzije i par puta sam ga ja vodio kod lekara. Sada mi je bitno da mi majka bude dobro, a posle sahrane idem da je obiđem – kaže sin Igor.

Komšinica porodice Petrović, Persida Nikolić priča za OK Radio da Živorad nikada nije pokazivao znake agesivnosti i potvrdila je da nije konzumirao alkohol, s obzirom da mnogi u selu pretpostavljaju da je pijan napao ženu i ubio se.

– Ja ne mogu još da poverujem šta se dogodilo i nikad ne bih rekla za tog čoveka da može da učini ovakvu nesreću.

Slađa je pržila krofne, a onda je on uleteo u kuhinju i ničim izazvan je izbo otpozadi šrafcigerom u vrat.

Povredio joj je i ruku, pošto je pokušala da se brani. Sva sreća te su deca bila u školi, inače ko zna šta bi sve uradio u trenutku.

Verovatno mu je nešto kvrcnulo u glavi – priča prva komšinica Persida.

Kako saznajemo, Živorad je radio u rudniku olova i cinka „Grot“ u Krivoj Feji i ostalo mu je do penzije još tri meseca.

Slađana je celog života domaćica, tako da sada četvoročlana porodica ostaje bez ikakvog prihoda, ne računajući sinove Igora i Dalibora koji žive i rade u Rusiji.

Podsetimo, Živorad Petrović je u ponedeljak oko podneva izbo suprugu Slađanu šrafcigerom u porodičnoj kući na ulazu u selo Kriva Feja.

Nakon što je ona pala na zemlju i izgubila svest, Živorad je milio da je preminula, pa je i sebi prekratio život vešanjem u potkrovlju kuće.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: