Preševo: Dileri uništili auto policajcu

Lokalne vesti - Ponedeljak 05.12.2016 - 13:19

Policijskom službeniku Policijske stanice u Preševu B.A. tokom vikenda je oštećeno vozilo, potvrdio je portparol PU Vranje Dragan Stamenković.

Hrabrost ima svoju cenu; FOTO: Free Images Hrabrost ima svoju cenu; FOTO: Free Images

U noći između petka i subote, za sada nepoznati počinioci su pričinili znatnu materijalnu štetu na automobilu “Fiat punto” policajcu B.A. saopštio je Sindikat srpske policije.

- B.A. koji je radio na poslovima interventne patrole oštećeno je vozilo marke „Fiat punto“ na taj način što su nožem ili drugim oštrim predmetom izbušene sve četiri gume i izgrebano kompletno vozilo.

Prema informacijama kojima raspolažemo razlog je njegov rad na sprečavanja trgovine narkoticima u Preševu, jer je B.A. u zadnja tri meseca ostvario natprosečne rezultate rada na ovom području podnošenjem pet krivičnih prijava za krivično delo „Nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ i pri tome zaplenio oko 20 grama opojne droge.

B.A. je tokom poslednja tri meseca nagrađivan od strane neposrednih starešina za ostvarene rezultate rada
– navodi se u saopštenju Sindikata srpske policije.

Policijski sindikalci kažu da, iako se ovi rezultati nekom mogu učiniti skromnim, to i nije baš tako.

- Javna tajna je da teritorija Preševa predstavlja glavno čvorište balkanskog puta droge, ali da svi okreću glavu i odbijaju da krenu u odlučnije organizovane akcije.

Mi možemo samo da čestitamo kolegi B.A. na iskazanoj hrabrosti da se uhvati u koštac sa takvom osetljivom problematikom, na specifičnom terenu, u mestu gde se više-manje svi znaju i gde je očigledno bio svestan da će trpeti posledice zbog svog rada
– stoji u saopštenju Sindikata srpske policije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: