PRITVOR za Miroljuba Petrovića

Lokalne vesti - Četvrtak 19.05.2016 - 11:03

Miroljub Petrović (63) iz Vranja, koji je u Beogradu ubio nožem suprugu Snežanu (57) pa pokušao da se otruje lekovima, u sredu je saslušan pred Tužilaštvom, koje je tražilo da mu bude određen pritvor, prenose prestonički mediji.

Strašna tragedija koja potresa Srbiju FOTO OK Radio Strašna tragedija koja potresa Srbiju FOTO OK Radio

Petrović, koji je osumnjičen za ubistvo, posle pokušaja samoubistva prebačen je na Vojnomedicinsku akademiju. Kako „Blic“ nezvanično saznaje, stanje mu je stabilno.

- Nakon što lekari procene da je sposoban da napusti bolnicu, biće mu određen pritvor. A ako mu se stanje pogorša, može da bude smešten u pritvorsku bolnicu - kaže sagovornik "Blica" blizak istrazi.

Zašto je Petrović, koji je obavljao najodgovornije funkcije u "Simpu" i za koga poznanici kažu da je "bio miran čovek", sa pedesetak uboda nožem izmasakrirao suprugu u stanu njihove ćerke zasad nije poznato i očekuje se da na saslušanju osumnjičeni to razjasni.

- Navodno da je za samo nekoliko meseci psihički oboleo - dodaje sagovornik „Blica“.

Od ubistva u ponedeljak spekuliše se da je Petrović imao psihičke probleme, ali, za takvu tvrdnju za sada nema potvrde.
- Privatno, dobro poznajem Petrovića, ali nisam imao kontakte sa njim kao sa pacijentom. Nemam saznanja da je pacijent odeljenja psihijatrije.
 
Možda je dolazio kod nekog od šestoro kolega, ali je njihovo diskreciono pravo da ne obelodanjuju ime pacijenta i dijagnozu - izjavio je za "Blic" načelnik psihijatrijskog odeljenja Zdravstvenog centra u Vranju Slobodan Stamenković.

Blic, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: