Pritvor za pokušaj ubistva majke

Lokalne vesti - Četvrtak 28.07.2016 - 10:05

Slađanu Stošiću (35) iz Vranja određen je pritvor do mesec dana, nakon što je pokušao da zapali majku Stanu, jer nije htela da mu nađe lekove da se otruje.

Stana Stošić zadobila opekotine. Foto: OK Radio Stana Stošić zadobila opekotine. Foto: OK Radio

Incident se dogodio u večernjim satima pre nekoliko dana kada je Slađan došao iz grada i tražio od majke da mu skuva kafu.

- Bio je vidno uznemiren. Tražio je da  skuvam kafu, a kasnije i kaiš da se obesi i lekove da  se otruje.

Dok sam sa mužem razgovarala  da treba da potražimo pomoć da  se  leči i kuvala kafu, Slađan je u vidnom rastrojstvu uzeo razređivač i poprskao  njime sto i mene, i  nehotice zapalio
  - kaže majka Stana.

Otac Čedomir dodaje da je čitava rasprava počela oko novca, jer iako Slađan nije imao stalno zaposlenje, ipak je zarađivao, ali je i brzo trošio.

- Završio je FON i Srednju PTT školu u Beogradu. Nije imao stalni posao, ali je prodavao slike na internetu, brao maline, snalazio se.

Ali su pare nekako brzo nestajale. Sve to učini kocka na ulici. Te večeri smo počeli raspravu oko novca, jer je bio vidno uznemiren i u rastrojstvu
- navodi Čedomir.

Roditelji kažu da bi voleli da se Slađan leči, a ne da završi u zatvoru. Pored njega, Stošići imaju još jednog sina.

Stana Stošić je zadobila opekotine ruku, i nakon lekarske intervencije puštena je na kućno lečenje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: