Profesor Džolja pušten iz pritvora

Lokalne vesti - Petak 17.04.2015 - 11:55

Penzionisani profesor iz Vranja Predrag Trajković Džolja pušten je iz pritvora zbog nedostatka dokaza za krivično delo koje mu se stavlja na teret, a koje se odnosi na trgovanje diplomama, saznaje OK Radio.

Predrag Trajkovic Dzolja - ilustracija/Foto: OK Radio, Vranjske/Z.Radulovic Predrag Trajkovic Dzolja - ilustracija/Foto: OK Radio, Vranjske/Z.Radulovic

Trajković je uhapšen 24. marta ove godine, po nalogu Višeg tužilaštva u Somboru.  

Profesor Džolja je osumnjičen da je posredovao izradi diplome i svedočanstva srednje stručne škole „Odžaci“ bez pohađanja nastave i polaganja ispita.

Profesor Trajković se odazvao pozivu novinara OK Radija, ali nije želeo da komentariše ništa vezano za slučaj svog hapšenja i puštanja na slobodu.

– O tome neću ništa da pričam. Nije uopšte bitno da li slobodno šetam ulicama ili ne – rekao je Trajković.

Podsetimo da je pored Trajkovića u akciji Višeg tužilaštva iz Sombora uhapšeno još pet osoba, osumnjičenih za primanje, davanje mita i trgovanje lažnim diplomama.

Inače, Predrag Trajković Džolja vlasnik je i prve privatne srednje škole u Vranju.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: