RADIKALI proslavili stranačku SLAVU (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.02.2017 - 08:41

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju proslavio je u nedelju stranačku slavu, Tri jerarha.

Detalj sa slave FOTO OK Radio Detalj sa slave FOTO OK Radio

Proslavi su prisustvovali članovi novog gradskog odbora na čelu sa predsednicom, Bobanom Stanimirović, članovi i simpatizeri radikala i gosti.

Zvanice su dočekivale devojke u tradicionalnoj srpskoj narodnoj nošnji, komadima slavskog kolača i žitom.

Od gradskih funkcionera, slavi su prisustvovali gradska većnica za ekologiju Marina Đorđević i zamenik predsednika Skupštine grada Gradimir Jovanović iz PUPS-a, kao i gradski pravobranilac Dragan Mihajlović.

Pozivu SRS-a se odazvao i šef vranjskih socijalista Zoran Antić, a sa malim zakašnjenjem, zbog stranačkih obaveza, pojavili su se i predstavnici DS-a.

Molitvu za domaćina slave i za prisutne je očitao sveštenik Eparhije vranjske i prisutne poškropio osvećenom vodom.

Prisutnima se u ime Gradskog odbora stranke, obratila predsednica Bobana Stanimirović, koja je naglasila da nije slučajno što su Tri jerarha stranačka slava radikala.

- Bog je svu trojicu ujedinio, jer Crkva ne podržava razjedinjenost, već jedinstvo.

Zato je ovaj dan izabran za slavu Srpske radikalne stranke, jer se srpski radikali bore da srpski narod ostane ujedinjen i da odbrani svoju veru.

Zato i mi, u vreme kada nam predstoje predsednički izbori, treba da pokažemo slogu i jedinstvo, uz ljubav prema našoj zemlji i da naš predsednički kandidat Vojislav Šešelj bude onaj koji će nadalje voditi našu zemlju
– rekla je Bobana Stanimirović.

Nakon zvaničnog dela, zvanice su nastavile druženje uz slavsku trpezu i opušteno ćaskanje.

 

    

    

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: