Radnik povukao nogu: Prva smena trenera u Superligi

Lokalne vesti - Sreda 17.08.2016 - 11:48

Vranje - Goran Lazarević, trener Radnika, jutro posle utakmice petog kola Super lige Srbije protiv Borca iz Čačka, podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba, sopštio je klub iz Surdulice.

Lazarević podneo ostavku na mesto trenera Raadniika FOTO FK Radnik Lazarević podneo ostavku na mesto trenera Raadniika FOTO FK Radnik

Naime, po završetku utakmice, zajedničkim stavom Lazarevića i uprave kluba iskazano je nezadovoljstvo rezultatima Radnika ostvarenim u nekoliko prethodnih kola, tako da su već na samom početku ovogodišnjeg takmičenja ugroženi takmičarski ciljevi kluba.

- S obzirom na to da se u prvi plan mora staviti osnovni cilj, a to je napredak u igri i rezultatima bez koga nije moguće postizanje željenih rezultata i plasmana, moralo se hitro reagovati.                    

Odluka Lazarevića navela je ljude iz uprave kluba na predlog sporazumnog raskida saradnje i na sednici Upravnog odbora prihvaćena je njegova ostavka – stoji u saopštenju uprave Radnika.

Sporazumni raskid ugovora sa Lazarevićem potpisan je već u utorak, a na stadionu “Rajko Mitić” u nedelju, u meču protiv Crvene Zvezde, ekipu će predvoditi Lazarevićevi pomoćnici, Nikola Stanković i Miroslav Blanuša.

- FK Radnik se zahvaljuje Goranu Lazareviću na saradnji i želi sada već bivšem šefu stručnog štaba sve najbolje u nastavku trenerske karijere – kažu iz uprave surduličkog superligaša.

Radnik je u prethodnih pet utakmica domaćeg prvenstva pobedio Spartak iz Subotice (2:1), igrao nerešeno sa Javorom (2:2), Čukaričkim (0:0) i Borcem (1:1), a izgubio od Rada (0:1).

Lazarević je ovog leta preuzeo ekipu, pošto je Miloš Veselinović otišao u Javor iz Ivanjice.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: