Raspalili roštilj na sred LEPTOKARIJE

Lokalne vesti - Utorak 14.07.2015 - 13:04

Vranje - Grupa turista iz Vladičinog Hana, uprkos zabrani paljenja vatre na otvorenom, na opšte zaprepašćenje domaćina i ostalih turista raspalila je roštilj na sred trotoara, blizu šetališta u Leptokariji.

Na popločanom šetalištu Leptokarije dobro je mesto i za skaru FOTO: FB D.M Na popločanom šetalištu Leptokarije dobro je mesto i za skaru FOTO: FB D.M

Album pod nazivom „Rostiljada u Leptokariji“, fejsbuk korisnika D.M. izazvao je veliku pažnju. Mišljenja su podeljena.

Dok su neki lajkovali postupak južnjaka, drugi su to okarakterisali kao skandal i bruku Srbije.

Na slikama se vide dva roštilja raspaljena  na sred popločanog trotoara, blizu centra Leptokarije. Iako je bilo razloga za reakciju policije, očigledno je da su Grci ove godine i više nego tolerantni prema turistima, uzimajući u obzir stanje ekonomije u zemlji.

U turističkim agencijama u Vranju kažu da ih ovakvi i slični postupci južnosrpskih turista uopšte ne iznenađuju i da nisu retki.

– Uopšte me tako nešto ne iznenađuje. Svakakve turiste smo imali do sad i svakakve slučajeve bahatosti, bezobrazluka i sramoćenja.

Grci jesu krajnje tolerantni i negde slični našem mentalitetu, ali ovako nešto zaista nije u redu.

Kao što to naša komunalna policija ne bi dozvolila, isto ne treba raditi ni tamo, ni bilo gde – kaže vlasnik jedne turističke agencije.

autor: Aleksandar Aca Stojković

 

    
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: