Raspisan konkurs za "7. septembar"

Lokalne vesti - Četvrtak 10.07.2014 - 13:16

U Vranju je raspisan Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnog priznanja „7. septembar” za 2014. godinu, povodom Dana oslobođenja Vranja od fašizma u Drugom svetskom ratu.

zgrada Gradske uprave zgrada Gradske uprave

Propisano je da se „Javno priznanje 7. septembar“ može dodeliti svakom fizičkom i pravnom licu za vrhunska dostignuća u oblasti naučnog i umetničkog stvaralaštva, društvenih i humanitarnih delatnosti, u godini u kojoj se javno priznanje i dodeljuje.

Grad dodeljuje priznanja za pojedince i kolektive čiji radovi moraju biti potkrepljeni konkretnim rezultatima.

Predloge za dodelu javnih priznanja može podneti svako fizičko i pravno lice sa teritorije grada Vranja, a on mora da sadrži lične podatke kandidata za dodelu javnih priznanja, njegovu biografiju, postignute rezultate i obrazloženje.

Predlozi u pisanoj formi mogu se dostaviti najkasnije do 15. avgusta 2014. godine na adresu: Skupština grada Vranja, Komisija za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanja, sa naznakom: Za javni poziv- predlog za dodelu „Javnog priznanja 7. septembar“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: