Rotarijanci i Lena Kovačević za pomoć bebama

Lokalne vesti - Petak 08.09.2017 - 09:26

Vranje - Rotari i Rotarakt klubovi iz gradova južne Srbije pokrenuli su akciju za nabavku mobilnog inkubatora, koji će donirati Kliničkom centru u Nišu.

Sav prihod ide za kupovinu mobilnog inkubatora. Foto: Najavni plakat Sav prihod ide za kupovinu mobilnog inkubatora. Foto: Najavni plakat

Prema najavama rotarijanaca, inkubator će koristiti za bebe koje moraju biti prevežene iz gradova na jugu Srbije do Niša.

Ovakav inkubator trenutno poseduje samo Klinički centar Niš, a donacijom rotarijanaca, KC Niš imaće još jedan takav inkubator, koji će istovremeno biti i drugi za čitavu južnu Srbiju.

Rotarijanci kažu da se sve bolnice na jugu Srbije oslanjaju na Niš, tako da je ovakva donacija od izuzetnog značaja za sve.

- Kako bismo obezbedili sredstva za nabavku organizovali smo humanitarni koncert Lene Kovačević, na sceni letnje pozornice u Tvrđavi u Nišu 22. septembra.

Celokupan prihod je namenjen za kupovinu prenosnog inkubatora.

Akcija se može podržati na dva načina, kupovinom karte za koncert po ceni od 600 dinara u „Nana bistro i kafe“ u Partizanskoj ulici ili donacijom  na račun  105 - 00 00 00 00 21  981 - 46 kod „Aik banke“
  - kažu iz Rotari kluba u Vranju.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: