SAMO VIDEO NADZOR SPASAVA: Kradu i žive prasiće

Lokalne vesti - Utorak 05.01.2016 - 11:47

Slađanu Jovanoviću, poljoprivredniku iz Pavlovca kod Vranja, lopovi su ukrali devet prasića iz svinjca, uoči novogodišnjih praznika.

Da li su prasići završili na novogodišnjoj trpezi? Foto: Farmia Da li su prasići završili na novogodišnjoj trpezi? Foto: Farmia

Krađa se desila u noći između 27. i 28. decembra, kada je Slađan otišao za Vranje. Pri povratku nije mogao da veruje šta je zatekao  na svojoj farmi.

- U toj prostoriji je bilo 18 prasića. Lopovi su odneli devet. Svako prase je u proseku imalo od 21 do 23 kilograma. Napravili su mi štetu oko 45.000 dinara, po slobodnoj proceni.

Nikada ranije mi se ništa slično nije desilo, iako živim pored samog puta. Ne mogu ni da pretpostavim kako su mogli da ih ukradu, jer nema nikakvih tragova krvi, komšije nisu ništa čule, a u dvorištu imam i šest kerova.

Farma mi je obezbeđena, bilo je upaljeno svetlo, tako da se i iz kuće i ulice vidi kad neko ulazi
- priča Jovanović.

Samo dve večeri pre krađe Jovanovićevih prasića, njegovom komšiji su ukradena dva praseta.  

- Prijavio sam policiji. Bili su kod nas, i još uvek ništa nije otkriveno. Verovatno je to završilo na novogodišnjoj trpezi, i unapred je već bilo dogovoreno.

Posle ove krađe, prinuđen sam da ugradim i video nadzor na farmi
- kaže Jovanović.
 
U Policijskoj upravi Vranje pojašnjavaju da se po svakoj prijavi i svakom slučaju postupa, kao i da se radi na rasvetljavanju ove krađe u Pavlovcu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: