SDS: Ne verujte ŠIBICARENJU

Lokalne vesti - Utorak 12.04.2016 - 11:57

Kandidat za narodnog poslanika ispred SDS-a Slobodan Pejić u utorak je saopštenjem zatražio od birača da se pred izbora sete svega što se dešavalo između SNS-a i SPS-a u prethodnom periodu u Vranju, i da tek tada donesu odluku kome će poveriti svoj glas.

Slobodan Pejić FOTO OK Radio Slobodan Pejić FOTO OK Radio

Ocenjujući da je trenutak „kritičan“, Pejić kaže da ne treba zaboraviti „sve ljubavi i svađe SNS i SPS, paljevine automobila, diskoteka i pozorišta, tužbe i krivične prijave u Sportskom savezu, pa povlačenje istih“...

- Ove dve stranke od 2012. do danas urušavaju naš grad i zemlju Srbiju u svakom pogledu,  te smo najsiromašniji u regionu.

Vranje je najbolji dokaz - za sve one koji zaboravljaju, to je danas  devastirani grad bez pozorišta, bazena i bioskopa.
 
Zar je moguće da smo u dilemi sada sa Šešeljevim i Slobinim đacima za koga ćemo glasati?
- pita se Pejić, ocenjujući da su „ti isti“ smanjili plate i penzije, opustošili javna preduzeća i pretvorili ih u biro za zapošljavanje svojih članova.

- Postavlja se pitanje šta ja i  moji prijatelji iz SDS tražimo u ovom gradu gde se bira između dva loša sa povampirene desnice, koji će gle čuda kao i obično posle izbora napraviti koaliciju i u ovom gradu i zemlji Srbiji?

Ne dozvolite da vas opet prevare majstori šibicarenja, izađite na izbore i učinite sve da ovo ludilo prestane a mi svi ostanemo normalni
- kaže se u saopštenju kandidata SDS-a za narodnog poslanika iz Vranja Slobodana Pejića.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: