SDS: Tužna godišnjica Vlade

Lokalne vesti - Petak 24.04.2015 - 08:09

Vranje će biti jedan od 12 gradova Srbije u kojima će SDS održati akciju ”12 meseci vlade, 12 neispunjenih obećanja”, povodom godišnjice formiranja aktuelne Vlade, 27. aprila.

Najavni plakat manifestacije Najavni plakat manifestacije

Tom prilikom SDS će predstaviti svoje predloge za rešenja ključnih problema, ocenjujući da su nakon godinu dana ove vlade rezultati njenog rada uglavnom samo za oštru kritiku.

- Obećali smo građanima da ćemo biti opozicija koja će za ono što kritikuje nuditi i rešenja, a ne samo besmislene medijske napade od kojih građani nemaju nikakve koristi.

Mi  ćemo svoje obećanje ispuniti i 27. aprila, kada ćemo razgovarati sa građanima Vranja, upravo o neispunjenim obećanjima i realnom stanju u kome se Vranje i Srbija nalazi, a koje se drastično razlikuje od onoga što im se predstavlja u medijima.

Takođe ćemo sa građanima razgovarati o rešenjima koje nudi SDS, a na kojima su radili naši eksperti iz svih oblasti - kaže se u saopštenju SDS-a.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: