Šef odborničke grupe DS-a prešao u SNS

Lokalne vesti - Sreda 09.04.2014 - 09:59

Šef odborničke grupe Demokratske stranke u Vranju Miroslav Nešić napustio je demokrate i prešao u SNS, saznaje OK Radio.

Nešić Nešić

On je to uradio zbog, kako je kazao, nezadovoljstva funkcionisanjem DS-a od trenutka predvajanja demokrata na dve političke opcije.

– Tačna je informacija da sam prešao u SNS. Smatram da DS više nije onaj DS koji je bio na političkoj sceni Srbije pre nekoliko godina, naročito nakon rasipanja i formiranja dve demokratske stranke.

To više nije politička opcija za koju sam se ja na početku opredelio. Sa druge strane, Srpska napredna stranka ostvaruje svojim programima ciljeve za koje sam se ja zalagao.

Ostvaruje ih realno, a ne samo deklarativno. Za sada ne očekujem nikakvu funkciju u stranci niti sam nekoga nečim uslovljavao.

Kada i ako budem to zaslužio svojim zalaganjem i političkim delovanjem, možda ću i dobiti neku funkciju, ali ima vremena – rekao je Nešić.

On se u Demokratsku stranku učlanio februara 2007. godine, kao potpredsednik tadašnjeg odbora SPO-a u Vranju. U više navrata biran je za odbornika u Skupštini Grada Vranja.

U dva uzastopna mandata bio je šef odborničke grupe DS-a u Skupštini grada.

Za člana Gradskog odbora DS Vranje biran je u tri uzastopna mandata.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: