ŠEŠELJ: Pobediću Vučića u DRUGOM KRUGU (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 10.03.2017 - 19:47

Očekujem da na predstojećim predsedničkim izborima osvojim preko 20 odsto glasova i da drugom krugu pobedim Vučića, poručio je Vojislav Šešelj, lider SRS - a prilikom posete Vranju.

Šešelj na šetalištu u Vranju FOTO OK Radio Šešelj na šetalištu u Vranju FOTO OK Radio

Stigavši nešto ranije nego što je najavio, Šešelj je nakon dočeka u centru Vranja, sa stotinak pristalica radikala otišao u prostorije stranke.

Govoreći o predstojećim izborima, Šešelj je ukazao da je najbitnije da oni budu regularni, kako bi se sprečila izborna krađa.

- Očekujem izlaznost između 50 i 60 odsto, kao i da Aleksandar Vučić u prvom krugu osvoji oko 40 odsto glasova, ja preko 20, a ostali kandidati mnogo manje.

Ovo uverenje zasnivam na osnovu raspoloženja naroda sa kojim sam svakodnevno u kontaktu.

Bitno mi je da se u prvom krugu otarasim Jankovića i Jeremića, a nadam se da ću pred drugi krug uspeti da imam TV duel sa Vučićem, koji on uporno izbegava.

U tom duelu, Vučić protiv mene ne bi imao nikakve šase
- poručio je Šešelj.

On je podsetio i na ovlašćenja koja po Ustavu ima predsednik Srbije, koja su, prema njegovoj oceni, manje važna u mirnodopskim nego li u ratnim uslovima, ali i na bitnu funkciju kontrole rada Vlade od strane predsednika.

- Ukoliko budem bio predsednik Srbije zalagaću se za savez sa Rusijom, a biću protiv evroatlanskih integracija i Evropske unije.

Takođe, vraćaću i neću potpisivati  sve loše zakone koji prođu u Skupštini.

Ukoliko budem predsednik, sarađivaću i sa SNS, jer ova stranka ima snažno uporište u narodu i dvotrećinsku većinu u parlamentu
- ukazao je Šešelj.

Lider radikala nalazi se u poseti Pčinjskom i Jablaničkom okrugu, a do kraja kampanje najavljuje četiri velika mitinga, i to u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu.

 

 


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: