SILOVANJE MALOLETNICE ZA NOVU GODINU: Saslušani učesnici

Lokalne vesti - Petak 13.01.2017 - 11:40

Saslušanje oštećene maloletne D.M. (15) i svedoka u slučaju silovanja, za koje se osnovano sumnja da ga je počinio M.C. (21), završeno je u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Viši sud u Vranju saslušao osumnjičenog i oštećenu FOTO OK Radio Viši sud u Vranju saslušao osumnjičenog i oštećenu FOTO OK Radio

M.C.  je osumnjičen da je 1. januara silovao D.M. u selu Ružić kod Vladičinog Hana, a na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju branio se ćutanjem.

Leposava Jovčić, portparol VJT, kaže da su saslušani oštećena i svedoci,  ali u interesu istrage i zaštite ličnosti ne može da saopšti ništa više detalja.

U navedenom predmetu je u toku preduzimanje dokaznih radnji, tačnije saslušanje svedoka, ali u cilju zaštite interesa maloletne oštećene i istrage ne možemo vam pružiti ostale podatke  - kaže Jovčićeva.

M.C.  je već ranije  određen pritvor do 30 dana, jer se osnovano sumnja da je  učinio krivično delo silovanje, nad maloletnom M.D. iz istog sela.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: