SIMIĆ: Manić naredio DEMOLIRANJE mog auta!

Lokalne vesti - Četvrtak 30.03.2017 - 11:48

Odbornik Jedinstvene Srbije (JS) u Skupštini grada Vranja Miloš Simić optužio je lidera GrO ove stranke Dejana Manića da je dao nalog za demoliranje Simićevog automobila.

Simiću demoliran auto, obračuni se nastavljaju FOTO D. Ristić/OK Radio Simiću demoliran auto, obračuni se nastavljaju FOTO D. Ristić/OK Radio

Simić tvrdi da su, za sada, nepoznati počinioci u četvrtak oko 02.50 časova, presekavši žičanu ogradu, ušli u dvorište njegove porodične kuće i čekićem razbili prednje i bočno vetrobransko staklo na njegovom auomobilu „Audi A6“, načinivši štetu od oko 700 evra.

- Buka je probudila članove moje porodice i moja sestra je videla dvojicu sa fantomkama kako napuštaju dvorište.

Ovo nije samo napad na mene, već i na moju porodicu, jer je noćašnji događaj uznemirio moju suprugu, koja je u trećem mesecu rizične trudnoće, pa je danas završila kod lekara
– rekao je Simić.

On navodi da osnovano sumnja da je nalogodavac ovog napada, njegov kako je rekao, jedini politički neprijatelj, Dejan Manić Manda.

- Nakon što smo isključeni iz GrO JS, meni i pomoćniku gradonačelnika Aleksandru Stojkoviću se preti nekakvim crnim džipovima.

Najpre je pre oko dve nedelje Manić lično napao Stojkovića, povodom čega se vodi proces u kojem sam ja kao advokat, zastupnik oštećenog, a sada je usledio napad na mene.

O ovom slučaju je obavešteno Tužilaštvo, policija je obavila uviđaj, istraga je u toku i ja verujem da će počinioci biti vrlo brzo pronađeni
– kazao je Simić.

Prema njegovim sumnjama, razlog za napad je političko neslaganje sa Manićem i njegove, kako je naveo, teorije zavere o tome da Simić i Stojković organizuju medijske napade na JS i Manića lično.

Aleksandar Stojković ocenjuje da je ovaj napad predstavlja „gnusan čin koji nas vraća u devedesete“.

- Ovo vidim kao zastrašivanje mog pravnog zastupnika Simića i mene, kao i polovine članova Gradskog odbora JS koji mu smeta.

Ni ja ni Miloš nemamo nijednog neprijatelja, meni je jedino pretio Manić i nemam sumnje oko toga ko je nalogodavac.

Ovo mora što pre da se reši kako bi se prenela poruka svima onima koji misle da mogu da prete po gradu, jer ako se ovako nešto dešava odborniku, šta je ostalo za druge građane
– naglasio je Stojković.

Simić i Stojković su se odlukom GrO JS prošle nedelje našli u grupi koja je isključena iz njegovog sastava.

Jedan deo isključenih se pojavio na konferenciji za novinare, pružajući time podršku Simiću i Stojkoviću.

 

    

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: