Siniša Mitić novi predsednik Okružnog odbora SPS-a

Lokalne vesti - Subota 20.02.2016 - 17:58

Na sednici IO GO u Beogradu, za novog predsednika Okružnog odbora socijalista u Pčinjskom okrugu izabran je Siniša Mitić.

Siniša Mitić na mestu Negovana Stankovića; Foto: vranje.org.rs Siniša Mitić na mestu Negovana Stankovića; Foto: vranje.org.rs

Prema rečima Zorana Antića, predsednika vranjskih socijalista, Mitić je izabran na predlog članova GO SPS-a iz Vranja i Pčinjskog okruga, a uz saglasnost najviših organa partije.

Siniša Mitić je po obrazovanju politikolog. Trenutno je na funkciji zamenika predsednika Skupštine grada Vranja.

Bio je i u dva mandata sekretar Opštinskog odbora SPS -a, a sada je na funkciji potpredsednika Gradskog odbora ove partije u Vranju.

Inače, Mitić je zauzeo funkciju na kojoj je od 2002. godine bio Negovan Stanković, aktuelni državni sekterar u Ministarstvu za rad.

Kao razlog za ovu smenu pominje se nezadovoljstvo socijalista Pčinjskog okruga Negovanom Stankovićem i njegovim navodnim približavanjem Vulinovoj stranci.

Ovome u prilog ide i činjenica da su se nekoliko puta u toku prosle godine, a naročito oko dešavanja u Hanskom SPS-u, socijalisti oglašavali kao Socijalisti pčinjskog okruga, ne želeći da koriste Okružni odbor, jer su čelnici ovdašnjih socijalista Zoran Antić i Novica Tončev bili direktno suprostavljeni Negovanu Stankoviću.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: