Skupština ODOBRILA planove lokalnih firmi

Lokalne vesti - Petak 30.12.2016 - 09:44

Poslednja ovogodišnja skupština u Vranju, osma po redu u ovom sazivu, izglasala je nekoliko važnih dokumenata na sednici koja je bila, opšta je ocena, jedna od najdosadnijih do sada održanih u vranjskom parlamentarizmu.

Odbornici većine ćutke usvojili ponuđene predloge FOTO vranje.org.rs Odbornici većine ćutke usvojili ponuđene predloge FOTO vranje.org.rs

Na sednici je bilo preko 20 tačaka dnevnog reda, a Skupština je na početku odobrila programe poslovanja i finansijske planove "Vodovoda", "Komrada", "Novog doma", "Urbanizma", "Uprave Banje" i "Parking servisa" za narednu godinu.

Usvojeni su i programi rada i finansijski planovi javnih ustanova "Centar za socijalni rad", "Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite", Pozorište "Bora Stanković", biblioteka "Bora Stanković", Narodni muzej, Narodni univerzitet, Istorijski arhiv "31, januar", ŠAF, TO Vranje, Regionalni centar za talente i Sportska hala Vranje.

Skupština je, nakon ostavke direktorke Apoteke Vranje Olivere Tomić, za vršioca dužnosti imenovala Ivanu Kostić, diplomiranog farmaceuta, specijaliste farmakoterapije iz Vranja, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

Usvojeni su i Predlozi odluka o građevinskom zemljištu u javnoj svojini, javnim parkiralištima i Predlog Odluke o socijalnoj zaštiti.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: