SKUPŠTINA raspravlja o ZADUŽIVANJU

Lokalne vesti - Subota 24.02.2018 - 10:17

U četvrtak 1. marta, sa početkom u 9.00 sati, biće održana 22. sednica Skupštine grada, na kojoj će, između ostalog, odbornici razmatrati Predlog odluke o zaduživanju grada Vranja za 2018.godinu.

Razmatraju se i kadrovska rešenja u Nadzornim i školskim odborima FOTO: OK Radio Razmatraju se i kadrovska rešenja u Nadzornim i školskim odborima FOTO: OK Radio

Prema predlogu koji je usvojilo Gradsko veće, Grad Vranje će ove godine uzeti dva kredita u ukupnom iznosu od 230 miliona dinara.

Kako je najavljeno, Gradska Skupština će raspravljati i o pojedinim kadrovskim rešenjima u Nadzornim i školskim odborima na teritoriji grada Vranja.

Odbornici će razmatrati i Predloge odluka o izradi Planova detaljne regulacije bloka u naselju Viktora Bubnja 1 i 2, između novoprojektovane obilaznice i državnog puta IIa reda broj 258 u Vranju, na potezu uz Novoprojektovanu obilaznicu u Vranju, u naseljima Soderce i Raška, između ulica Bulevar AVNOJ-a, Pariske komune i Moše Pijade.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o preuzimanju prava i obaveza Javnog preduzeća „Skijalište Besna Kobila“ i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o socijalnoj zaštiti.

Odbornici će se izjašnjavati i o Predlogu programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2018.godinu, Predlogu programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za 2018.godinu sa finansijskim planom, kao i o Predlogu Lokalnog akcionog plana za poboljšanje položaja Roma i Romkinja grada Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja od 2018 do 2021. godine.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: