SLUČAJ DOMANOVIĆ: Dajte istinu, ali pravu!

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.06.2015 - 11:27

Raniji gradski većnik Zoran Najdić oglasio se, kao prozvan, povodom teksta ,,Domanović: Čemu žurba kada je sve po zakonu?“, koji je objavljen na portalu OK Radija.

Oštar odgovor: Najdić FOTO A. Stojković Oštar odgovor: Najdić FOTO A. Stojković

Gospodin Najdić pozvao se na zakon Zakon o informisanju, otvorenim pismom direktorki škole Vesni  Đorić, koje prenosimo uz nužna skraćenja.  

Najdić na početku kaže da ne želi da ulazi u detalje, „jer će ih predočiti na sudu“, ali kao roditelj moli direktorku da odgovori na nekoliko pitanja koja slede.

Zašto ste pokušali da trgujete bodovima  i da se ,,nagodite“  samnom i  mojom suprugom oko saglasnosti da se proglase dva đaka generacije, ukoliko je sve bilo po zakonu, kako tvrdite?

Koji su to ,,sitni“ nedostaci  u Pravilniku o pohvaljivanju i nagrađivanju učenika, a koje je utvrdio prosvetni inspektor?

Kako je moguće da otklanjanje  tih  ,,sitnih“ nedostataka, odnosno kompletna izmena skale i načina bodovanja koje ste kreirali lično, napravi ogromnu razliku između proglašenog ,,Đaka generacije“, moje ćerke i  još jednog učenika?

Zašto je novi  Pravilnik o pohvaljivanju i nagrađivanju učenika OŠ ,,Radoje Domanović“  jedinstven u Srbiji?

Zašto ste  promenili član. 22 starog Pravilnika koji glasi: ,,Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli Škole“  i u novi i Pravilnik uneli član da ,,Odluka  stupa na snagu danom donošenja?“

Čemu žurba ako je sve po Zakonu?

- Gospođice Đorić , ukoliko imate i malo morala, na koji se pozivate, odgovorićete mi na ova pitanja. Ne zbog mene, već  zbog javnosti koja ima pravo da zna istinu. Ne Vašu, već  onu pravu!

Učinite to prvenstveno zbog dece  koja su u ovoj situaciji, nažalost, kolateralna šteta -  kaže se u otvorenom pismu koje je potpisao Zoran Najdić, uz navedenu adresu stanovanja.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: