SMS za parkiranje ide na Miljanin račun

Lokalne vesti - Četvrtak 27.04.2017 - 07:43

I „Parking servis“ iz Vranja priključuje se akciji prikupljanja pomoći za lečenje Miljanje Ristić Stanković, nastavnice koja je obolela od leukemije za čije dalje lečenje je potrebno prikupiti 150.000 evra.

Svim snagama za Miljanu. Foto: Lična arhiva Svim snagama za Miljanu. Foto: Lična arhiva

Marjan Stanković, direktor „Parking servisa“, kaže da će akcija biti sprovedena u četvrtak 27. aprila.

- To je jednodnevna akcija, a sve SMS poruke koje se tiču parkiranja ići će toga dana kao humanitarna pomoć za nastavnicu Miljanu i njeno lečenje.

To se odnosi na sve parkinge na teritoriji grada, a cena poruka je 30 i 35 dinara.

Njih građani koji se toga dana parkiraju šalju na 9171 i 9172, ali to mogu da učine i svi oni koji  toga dana nisu parkirali automobil na nekom od parkinga.

Takođe, i plaćanje dnevnih karata za parkiranje, po ceni od 100 dinara, ići će u humanitarne svrhe, a poruke se šalju na 9170 i 9173
- kaže Stanković.

Pored ove akcije, zaposleni u „Parking servisu“ su organizovali i prikupljanje pomoći individualno, da svako koliko može donira za lečenje Miljane Ristić Stanković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: