SNAĐI SE PA ŽIVI: Pazi, opasna guma!

Lokalne vesti - Četvrtak 16.04.2015 - 12:23

Radnici službe za održavanje gradskih ulica u Vranju iz preduzeća „Vodovod“ iskopali su rupe u Kosovskoj ulici i ostavili ih neobeležene.

Blizu gradskog stadiona u Šaprancu već duži period unazad postoji problem sa jednim kanalizacionim otvorom koji s vremena na vreme propadne i napravi rupu i do pola metra.

Opasnost po saobraćaj od četvrtka ujutro predstavljaju na tom mestu dve ogromne rupe, duboke oko 50 centimetara i široke oko jednog i po metra, jer su neobeležene.

Radnici „Vodovoda“ su isekli i izvadili asfalt i ostavili tako, bez ijednog obeležja da se na tom mestu izvode radovi i da mesto može biti opasno po odvijanje saobraćaja.

Neko je iz obližnje vulkanizerske radionice uzeo automobilsku gumu i njome obeležio radove, kako bi bar ona upozorila vozače na opasnost.

Ovo nije prvi slučaj nemarnosti radnika službi održavanja u Vranju.

Podsetimo da su nedavni radovi u ulici Jovana Jankovića Lunge bili obeleženi granama drveta i kutijom, a da je „Vodovod“ reagovao tek nakon pisanja OK Radija i propisno obeležio mesto kanalizacione havarije na putu.
 
tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: