SNS: Antić sam asfaltirao PAD U ZABORAV

Lokalne vesti - Sreda 02.11.2016 - 11:33

Gradski odbor SNS-a Vranje oglasio se saopštenjem za javnost u kome demantuje navode, kako kažu, eks gradonačelnika Zorana Antića, a povodom „ niza neistina izrečenih na „Open day“ socijalista“.

SNS: Novi nesporazumi na staroj relaciji FOTO OK Radio SNS: Novi nesporazumi na staroj relaciji FOTO OK Radio

Naprednjaci napominju da se ne bave SPS-om već problemima nasleđenim od te stranke, „a koji ugrožavaju ekonomsku stabilnost i finansijsku održivost naše lokalne samouprave“.
 
- Nasledili smo ogromne dugove, višak zaposlenih, korupciju na svim nivoima, a vi zamajavate narod navodnim revanšizmom i šikaniranjem.

Ali, to je ono što nas razlikuje od vas, jer od drveta ne vidite šumu.

SNS je na demokratskim izborima dobio mandat od građana Vranja, da izvuče naš grad iz blata u kojem je bio proteklih 26 godina, a ne da izigrava tajnu policiju, koja bi jurila i isleđivala ljude zbog stranačke pripadnosti.
 
To je gospodo bio vaš manir, a o šikaniranju i mobingu najbolje može da vam posvedoče mnogobrojni funkcioneri i članovi SNS-a koje ste tokom 2013. i 2014. godine protivpravno maltretirali, najurili, smenili...
- navodi se u saopštenju SNS-a.

U SNS-u kažu da se ne vidi pravi razlog ovakvog medijskog nastupa eks gradonačelnika, osim da možda Antić pokušava da ostavi utisak čoveka i političara koji i dalje drži konce u svojim rukama.

- Možda pokušava da amortizuje svoj politički pad u zaborav, koji je svojom postupcima sam asfaltirao, a možda je ovo samo unutar stranačka predstava za sve nezadovoljne članove SPS-a.

U svakom slučaju, ne želimo da se bavimo genezom, niti dijagnozom propasti ovog političara i sunovratom njegove partije zbog kraha na lokalnim izborima.

Gospodine Antiću očigledno ništa niste naučili iz svega toga, ali zato imate opoziciono trežnjenje u naredne četiri godine.

Možda doživite katarzu i samospoznaju sebe i svojih političkih zabluda, promašaja i lažne veličine
- kaže se na kraju saopštenja Gradskog odbora SNS-a u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: