SNS i DS složno protiv Tadićevih

Lokalne vesti - Utorak 28.04.2015 - 12:40

Akcija SDS-a o godišnjici Vlade Srbije, koja je održana i u Vranju, izazvala je lavinu komentara, a saopštenjima za javnost oglasili su se o demokrate i naprednjaci.

Akcija SDS-a razgnevila SNS i DS Akcija SDS-a razgnevila SNS i DS

Povereništvo SNS-a za Vranje ocenilo je da je Bboris Tadić „toliko dobro radio“ da mu se na kraju „dogodio narod“, i na izborima ga kaznio za sve propuste u radu, a pre svega za „pljačkašku privatizaciju koja je opustošila srpsku privredu“.

- Njegova stranka je sada simbolična u Vranju, a pre otcepljenja od svoje demokratske matice u našem gradu  imala je veliku šansu  koju nije umela  ili nije mogla da iskoristi i  propustila je.

Zato danas u vidu nove politike Socijaldemokratske stranke  deluju simbolično! Naravno, u skladu sa brojnošću,  kapacitetima i snagom koju imaju. Svaka čast izuzecima - kaže se u saopštenju SNS-a.

Odmah posle naprednjaka oglasile su se i demokrate. U saopštenju koje je potpisao predsednik grO DS-a Slobodan Stamenković ocenjuje se da je apsurdno izjednačavati DS i SNS, a da je još apsurdnije kada to rade bive demokrate.

- Nikada DS neće biti poput SNS, valjda vam je to jasno. Trebalo je neko da obavesti gospodina iz Beograda da je njegov lokalni odbor pokušavao, vrbujući odbornike DS i ostalih stranaka, sa SNS da sruši lokalnu vlast.  

Dobro je što ste shvatili da treba da kritikujete SNS i, ne spominjite više DS, jer na to nemate prava - kaže se u saopštenju DS-a.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: