SNS i Nikolić čestitali slavu

Lokalne vesti - Subota 21.11.2015 - 09:18

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju čestitao je svim pravoslavnim vernicima, SPC-u, crkvenim velikodostojnicima i građanima krsnu slavu Svetog Aranđela.

Srećna slava Srećna slava

- Sa verom u bolju i sigurniju budućnost, ovaj dan provedite u miru, srećni i zdravi. Budite tolerantni, poštujte različitosti, al ne dajte na sebe i svoju decu, osporite loše i ne dozvolite nikome i nikada više da sputa vašu veru i nadu, korake u bolje sutra.

Verujemo u budućnost u kojoj ćemo zajedno prevazilaziti mnoge nedaće i životne izazove, sa željom da što pre i u Vranju osetimo rezultate uspeha sprovođenja teških reformi, čestitamo slavu svima koji slave i želimo svako dobro - kaže se u čestitki SNS-a.

Slavu je Srpskoj pravoslavnoj crkvi, sveštenstvu, monaštvu, svim pravoslavnim vernicima u Vranju i Pčinjskom okrugu čestitao i narodni poslanik SNS-a Dragan Nikolić.

- Neka ovaj veliki praznik bude razlog da se okupe porodice i prijatelji, da zajedno u zdravlju, ljubavi, blagostanju i slozi proslave krsnu slavu Sabor Svetog Arhanđela Mihaila - kaže se u čestitki poslanika Nikolića.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: