SNS: Na delu ludilo i vrhunski bezobrazluk

Lokalne vesti - Subota 07.02.2015 - 10:00

Povereništvo Srpske napredne stranke u Vranju ocenilo je da ono što se poslednjih dana dešava u Vranju i Vranjskoj Banji graniči sa “opštim ludilom i vrhunskim bezobrazlukom”.

Poverenici SNS-a u Vranju Poverenici SNS-a u Vranju

U saopštenju Povereništva stranke opominje se da vlast već tri puta u dve godine otvara Trafo stanicu u selu Donje Trebešinje.

- Razumemo, jer nema šta drugo da otvori i pusti u rad. Mrtav grad, nijedan projekat, nijedna investicija, nema zapošljavanja.

Razumemo njihovu nesposobnost da stvore višak vrednosti, da stvore nešto od čega će naši građani imati neku ekonomsku, sportsku, kulturnu upotrebnu vrednost - kaže se u saopštenju SNS-a Vranje.

Posle situacije oko struje, naprednjai prelazi na rad “Uprave Banje”, za koje tvrde da ga “nedomaćinski i neekonomično” vodi direktor Goran Marković.

- U vreme opšte štednje, smanjivanja plata i racionalizacije troškova javnog sektora, on fudbalskom klubu iz Vranjske Banje plaća troškove korišćenja reflektora na stadionu.

Zdrav razum zaista ne vidi jasnu logiku ovakvog poteza direktora, ili je možda na delu javno – privatno partnerstvo, na štetu Grada i Banj!?

Preduzeće koje je dužno 35 miliona dinara finansira fudbalski klub, a ne obavlja posao zbog kojeg je i formirano, a to je razvoj Vranjske Banje i komunalne infrastrukture – navodi se u saopštenju Povereništva SNS-a za Vranje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: