SNS: OK Radio pokušava da bude avangarda

Lokalne vesti - Četvrtak 09.04.2015 - 09:48

Povereništvo SNS-a Vranje još jednom je izdalo saopštenje povodom pisanja OK Radija, ovoga puta zog teksta “Nelegalno merenje SNS-a”.

Novo saopštenje SNS-a Novo saopštenje SNS-a

U saopštenju se ocenjuje da je “jedna plemenita i humana akcija promovisanja Svetskog dana zdravlja,  bez ikakvih stranačkih obeležja, obesmišljena neprimerenom  i  prizemnom medijskom kampanjom”.

- Proces obesmišljavanja svega normalnog i pozitivnog dugo je prisutan u ovom gradu. Taj proces se na žalost i dalje nastavlja, i to od strane medijske kuće koja sebe želi da predstavi avangardnom.

Žalosno je da niste naglasili uspešnost akcije i odaziv stanovništva. Najverovatnije Vas to najviše zabrinjava i boli.

Medicinski radnici koji su članovi SNS –a, su cenjeni i poštovani u svojoj profesiji, te njihovo učešće u humanitarnim akcijama predstavlja pre svega društveno odgovoran čin u cilju unapređenja zdravlja stanovništva - kaže se u saopštenju Povereništva.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: