SNS: SPS iz budžeta plaća stranačke izbore!

Lokalne vesti - Sreda 17.12.2014 - 10:39

Povereništvo SNS u Vranju u sredu je obelodanio dokaze o trošenju državnih para u stranačke svrhe od strane SPS-a.

SNS je priložio ovaj račun kao dokaz SNS je priložio ovaj račun kao dokaz

Naprednjaci su javnosti pokazali račune iz kojih se jasno vidi da je Izbornu konferenciju SPS-a u Vranjskoj Banji pltilo javno preduzeće Uprava Banje!

- „Želturist“ doo - Beograd, Hotel „Železničar“ - Vranjska Banja, isppostavio je račun br. 504267 od 31.10.2014. godine u iznosu od 15.140,00 dinara i račun br. 504276 od 03.11.2014.godine u iznosu od 8.360,00 dinara JP „Uprava Banje“.

To se sve dešava u vreme kada je budžetski deficit grada Vranja 185.000.000,00 dinara, što prevazilazi svaku meru bahatosti lokalnih vlastodržaca - kaže se u saopštenju SNS-a.

naprednjaci ocenjuju da „ovakvo ponašanje SPS-a nije novina, jer se Srpska napredna stranka oglasila saopštenjem za medije još proletos, a u vezi protivpravnog korišćenja prostorija zgrade u ulici 29. novembra u Vranju od strane SPS-a“.

- SNS Povereništvo u Vranju,  svesno je ekonomske situacije u Vranju, i svi mi građani Vranja u ovom trenutku stežemo kaiš i za razliku od naših političkih protivnika razmišljamo dalje od izbora.

Mi sadimo drvo u čijoj će hladovini uživati naša deca. U ovakvoj situaciji nećemo dopustiti da  SPS i gradonačelnik kao izvršilac budžeta, čine ovakve stvari nekažnjeno - napominju u SNS-u.

Na kraju, SNS je pozvao nadležne organe - Državnu revizorsku instituciju i Osnovno javno tužilaštvo - da izvrše određene provere i istraže okolnosti iz navoda u svom saopštenju, i u skladu sa tim preduzmu odgovarajuće mere prema odgovornim licima.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: