SNS: U Vranju se raspala vladajuća koalicija

Lokalne vesti - Četvrtak 05.11.2015 - 12:30

Predstavljajući svoj Savet za pravna pitanja Srpska napredna stranka u Vranju ocenila je da lokalna Skupština već duže vreme ne funkcioniše, a da je glavni razlog tome neslaganje unutar vladajuće koalicije.

Deo Pravnog saveta SNS-a FOTO: S. Tasić Deo Pravnog saveta SNS-a FOTO: S. Tasić

Predsednik Saveta za pravna pitanja SNS Miroslav Nešić kaže da je vrlo očigledno da se skupštinska većina raspala.

- SNS je preko odbornika u Skupštini Vranja postavila veći broj pitanja lokalnoj vlasti, i iz odgovora na njih se jasno vidi potpuni haos i neorganizovanost lokalne vlasti.

Izgleda da se skupštinska većina raspala. Skupština se ne zakazuje i ozbiljno ne radi još od jula, a zasedanje koje je održano početkom septembra je bilo svečanog, a ne radnog karaktera - pojašnjava Nešić.

Naprednjaci ukazuju na potrebu ukrupnjavanja javnih preduzeća i ustanova u Vranju u cilju efikasnijeg i ekonomičnijeg rada.
 
Time bi, smatraju u SNS, bilo izbegnuto postojanje većeg broja  malih ustanova, koje na  desetak zaposlenih imaju direktora i celokupnu prateću službu, kao da je reč o firmi od stotinak zaposlenih.

Novom organizacijom javnih preduzeća, dosta bi se uštedelo, kažu u SNS.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: