SNS Vranje podržao Vučića

Lokalne vesti - Nedelja 17.01.2016 - 10:50

Gradski odbor SNS Vranje na svojoj 6. sednici jednoglasno je podržao predlog da Aleksandar Vučić ponovo bude izabran za predsednika SNS-a na predstojećoj Izbornoj skupštini stranke.

Odbor SNS-a u Vranju FOTO SNS Vranje Odbor SNS-a u Vranju FOTO SNS Vranje

- U ovom veoma važnom vremenu za našu državu i danas najveću i najjaču  političku organizaciju, SNS, izbor Aleksandra Vučića za predsednika je sigurnost da će Srbija istrajati  kako bi se u reformisanoj  državi i  društvu živelo  bolje.

Ovom odlukom SNS  Vranje pruža  apsolutnu podršku politici koju predvodi Aleksandar Vučić, a koja podrazumeva jasne ekonomske reforme i beskompromisnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala
- kaže se u saopštenju stranke.   

Aleksandar Vučić je lider kome je pristojna, moderna i uspešna Srbija  najvažnija, ocenjuju naprednjaci, a svog šefa ocenjuju kao „odlučnog i odgovornog, posvećenog i ponosnog, spremnog da se uhvati u koštac sa brojnim problemima kojih su se drugi plašili, i uvek spremnog da radi i više i bolje“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: