SPS: Da li su naprednjaci pod dejstvom oplatola?

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.11.2015 - 14:07

Gradski odbor SPS-a u Vranju oglasio se podovodom najnovijih dešavanja vezanih za trovanje vranjskog pozorišta oplatolom, uz najoštriju osudu „jeftine političke demagogije kojom se vranjski naprednjaci služe“.

Novi rat saopštenjima SPS-a i SNS-a Novi rat saopštenjima SPS-a i SNS-a

SPS u saopštenju pruža punu podršku rukovodstvu Vranja na „naporima koje ulažu da se zgrada Pozorišta izgradi, da se odgovorni otkriju i kazne, a da građani Vranja opet uživaju u pozorišnim predstavama“.

- Da li su se naprednjaci oglasili pod uticajem oplatola ili pod dejstvom nekih ubitačnijih hemikalija, u svom dobro poznatom stilu „Vučiću izvini“ sve u nameri da sakriju krivca ili krivce?
 
Demantuju stučnjake iz Vinče, demantuju stručnjake sa VMA, demantuju stručnjake koji rade na izgradnji pozorišta, demantuju sami sebe ali zato napadaju rukovodstvo grada, a da se ne izjašnjavaju o pravim krivcima ili ih namerno skrivaju - kaže se u saopštenju.
 
SPS ocenjuje da naprednjaci prećutkuju da su bili u vlasti kada je biran izvođač prve faze izgradnje pozorišta, kao i da je predsednik odbora SNS Vranje, Slaviša Bulatović, učestvovao u radu Saveta za javnu bezbednost i glasao za izveštaj i predlog mera.

Na kraju saopštenja potpisanog sa GrO SPS-a, ocenjuje se da naprednjaci pozivaju na komandnu odgovornost, ali ne od vrha, Vlade, ministara, načelnika okruga, gradonačelnika, direktora, nego „odozdo“, od onih koji „ne mogu da budu krivi“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: