SPS: Naprednjaci da prestanu sa napadima na SNS!

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.02.2015 - 11:32

U Gradski odbor SPS-a u Vranju, sudeći po njihovom saopštenju za javnost, smatra da ovdašnje povereništvo SNS ne misli dobro ni građanima, ni svom predsedniku Aleksandru Vučiću ni svojoj stranci.

Vrh SPS-a u Vranju Vrh SPS-a u Vranju

Nakon ocene povereništva SNS da se poslednjih dana u Vranju i Vranjskoj Banji “dešavaju stvari koje se graniče sa opštim ludilom i vrhunskim bezobrazlukom”, saopštenjem za javnost oglasio se I Gradski odbor SPS.

- Iznenađeni smo saopštenjem povereništva Srpske napredne stranke u Vranju.

Ko god da se krije iza ovog kolektivnog organa upravljanja stranke, ostatka društvenog dogovaranja i samoupravljanja, ne misli dobro građanima Vranja, Srbije, politici premijera Aleksandra Vučića, a i samoj Srpskoj naprednoj stranci, jer saopštenje upravo predstavlja napad na SNS i politiku koju promoviše.

Loše informisani kolektivni organ odlučivanja, takozvano povereništvo, podsećamo da je puštanje u rad Trafo stanice Vranje 4, u organizaciji Elektromreže Srbije, na čijem čelu se nalazi kadar Srpske napredne stranke, Vlade Republike Srbije, čiji predstavnik na puštanju u rad je bio ministar energetike Aleksandar Antić, a na čijem čelu se nalazi Aleksandar Vučić, koji je zbog državničkih obaveza opravdao svoje neprisustvovanje svečanosti.

Puštanje u rad Trafo stanice Vranje 4 je od strateškog značaja za građane Vranja, privredu grada i celu Srbiju, a o njenom značaju za ceo region Balkana istakli su svi govornici, a posebno gospodin Devenport, tako da o višku vredosti, kulturnoj i sportskoj upotrebnoj vrednosti je suvišno govoriti – stoji u saopštenju SPS.

U njemu se dalje dodaje i da su napadi na račun nelegalnog korišćenja javne rasvete u Vranjskoj Banji zapravo napadi na kadar SNS.

- Za nelegalno korišćenje električne energije kod individualnih domaćinstava, privrednih subjekata i javne rasvete na teritoriji Vranja i Vranjske Banje zadužena je Elektrodistribucija Vranje na čijem čelu je kadar SNS.

Gradski odbor SPS u potpunosti podržava vaše nastojanje u saopštenju, da se odgovorni za nelegalno napajanje strujom stadiona u Vranjskoj Banji otkriju i da čelnici preduzeća koja su tolerisala ovakve propuste, a na štetu građana podnesu ostavke, bez obzira iz koje stranke dolaze – dodaje se u saopštenju GrO SPS.

Na kraju, socijalisti ocenjuju da su “opšte ludilo iIi bezobrazluk” zahvatili pojedince u vranjskom povereništvu SNS.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: