SPS: RASKID sa JS, KOALICIJA sa SNS moguća

Lokalne vesti - Sreda 24.02.2016 - 12:06

Kako OK Radio saznaje, u Vranju je na pomolu raskid koalicije SPS-a sa Jedinstvenom Srbijom, ali i mogućnost formiranja nove sa SNS-om.

Sve je moguće u politici. Foto: S.Tasić Sve je moguće u politici. Foto: S.Tasić

Prema navodima iz najužeg rukovodstva SPS-a, u petak će se odlučivati i o tome kako će ova stranka izaći na predstojeće izbore, da li samostalno ili u koaliciji sa nekom partijom.

- Ono što je izvesno da nećemo u koaliciju ići sa JS. Ne isključuje se i mogućnost koalicije sa naprednjacima. Videćemo,  sve je moguće.

Inicijativa za ovakvom koalicijom ima i od strane SNS-a, jer se ova partija kao i SPS suočava sa velikim ucenjivačkim kapacitetom manjih stranaka u Vranju.

Velika je netrpeljivost socijalista prema JS, tako da se tu isključuje bilo kakva koalicija, dok sa PUPS-om još uvek nije ništa razgovarano
- kaže ovaj izvor OK Radija.


Vranjski socijalisti najavili su i izbor novog rukovodstva partije, a sve u svetlu novih priprema za predstojeće lokalne izbore.

Prema navodima iz SPS-a, socijalisti će u petak birati nove potpredsednike GrO, Izvršni odbor kao i sekretara Izvršnog odbora.

Nakon toga bi trebalo da budu utvrđeni planovi i ciljevi  stranke, čime bi otpočela izborna kampanja  socijalista.

Inače, na jednom od poslednjih otvorenih dana za medije Zoran Antić, predsednik GrO SPS-a u Vranju najavio je, doduše samo hipotetički, i koaliciju sa SNS-om.

Socijalisti su u završnim pripremama i konsolidacijama pred predstojeće izbore i na nivou okruga,  s obzirom da je u utorak u centrali u Beogradu održan i sastanak sa predsednicima okružnih odbora iz čitave Srbije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: