PRAZNIK RUKOMETA U VRANJU: Sastaju se rukometaši Srbije i Hrvatske

Lokalne vesti - Petak 10.05.2024 - 09:53

Promocija prijateljske utakmice juniorskih reprezentacija Srbije i Hrvatske u rukometu biće održana u petak, 10. maja na gradskom šetalištu u Vranju sa početkom u 12 sati.

Foto:Promo Foto:Promo
Reprezentativci našeg nacionalnog tima družiće se sa građanima, biće organizovano fotografisanje i podela karata za utakmicu koja se igra od 18 sati u Hali sportova u Vranju.
 
 
- Majsko okupljanje u EHF nedelji nacionalnih timova će za mušku juniorsku reprezentaciju biti pravi rukometni praznik.
 
Hrvati su kao što je poznato, poslednje Svetsko prvenstvo završili sa bronzanim odličjem, tako da će i na predstojećem Evropskom šampionatu, konkurisati za medalje.
 
Grad Vranje nam je omogućio neverovatne uslove i očekujemo pravi rukometni spektakl.
 
Ovim putem uputio bih veliku zahvalnost gradskom rukovodstvu i RK Vranje zbog organizacije priprema.
 
Utakmicu 10. maja od 18č svi ljubitelji rukometa moći će da prate direktno na kanalima TV Arena Sport, dok u Sportskoj hali u Vranju očekujemo veliki broj istinskih ljubitelja rukometa koji bezrezervno daju podršku našoj reprezentaciji.
 
Važno je napomenuti da će obe reprezentacije nastupiti u najjačim sastavima gde iz perspektive naše selekcije moram da naglasim da se momci uvek odazivaju pozivu i da imaju besprekoran odnos prema državnom grbu.
 
Moji saradnici i ja uživamo da radimo sa ovim momcima i izuzetno se radujemo predstojećem okupljanju -  zaključio je selektor  ”Orlića”, Đorđe Teodorović.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: