SPS: Tačno da je šetalište kao na Menhetnu

Lokalne vesti - Utorak 23.02.2016 - 15:29

GrO SPS u Vranju reagovao je na saopštenje vranjskih naprednjaka u kojem se lokalna vlast optužuje za prezaduživanje i slabu realizaciju komunalnog programa.

SPS: rukovodstvo grada radi u skladu sa politikom premijera; Foto: OK Radio SPS: rukovodstvo grada radi u skladu sa politikom premijera; Foto: OK Radio

Socijalisti kažu da su vranjski naprednjaci konačno izjavili istinu da će Vranjanci dobiti šetalište kao na Menhetnu ili Monaku, jer takvo i zaslužuju.

- Ova istina bila bi kompletna da su uzeli digitron u ruke i na osnovu javno objavljenih podataka upotrebili prostu matematiku i izračunali stvarnu cenu radova na šetalištu i cenu koštanja celog šetališta.

Žao nam je što još uvek koriste jeftinu demagogiju pokupljenu u raznoraznim strankama iz kojih su došli, nakon njihove propasti.
 
Pitamo se da li su koristili modernu tehnologiju i u firmama iz kojih su takođe pobegli. Sad nam je jasno zašto se te firme nalaze u ovakvom stanju
– navodi se u saopštenju GrO SPS-a.

Vranjski socijalisti dalje postavljaju pitanja da li naprednjaci u svom saopštenju tvrde da šetalište nije potrebno Vranjancima, da ne treba širiti vodovodnu i kanalizacionu mrežu, a sve aktivnosti obustaviti i, kako se kaže, “sačekati dan kada će vranjski naprednjaci preći izborni census”?

Dalje, u saopštenju se navodi da je u 2014. godini realizovano je 80% od planiranih projekata, u realizaciju infrastrukture i revitalizaciju lokalnih puteva uloženo je više nego u poslednjih trideset i više godina, urađeno je preko 5 km vodovodne mreže, 1,5 km kanalizacione mreže, a vranjske ulice su rekonstruisane sa 100 tona asfalta.

- Sve ovo je urađeno u godini koja nije izborna i sve ovo je urađeno iz budžeta Grada Vranja, od para Vranjanaca koji sve ovo i još mnogo toga zaslužuju.

Još jedno podsećanje, ne naprednjaka, nego građana Vranja, da je saglasnost na zaduženje Grada Vranja dala Uprava za javni dug pri Ministarstvu finansija Republike Srbije, da su sva zaduživanja za obnovu i razvoj komunalne infrastrukture i da dugoročne analize Ministarstva finansija pokazuju da ćemo na kraju 2016. godine biti na 60% od mogućeg zaduživanja sa slobodnim sredstvima za novo zaduživanje od oko 500 miliona dinara
– kažu socijalisti u saopštenju.

Oni tvrde da rukovodstvo Grada Vranja vodi odgovornu i domaćinsku politiku, državnički moralnu, u skladu sa politikom koju je postavio premijer Republike Srbije, Aleksandar Vučić.

- Njegove ideje bi trebalo i vi da promovišete i sledite, kako bi Vam pomogle da se približite izbornom cenzusu – zaključuje se u saopštenju GrO SPS-a u Vranju.

 

  • Pogledajte originalno saopštenje SPS-a.pdf
  • OK Radio

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: