SPS Vranje: Rođendan u posebnim uslovima

Lokalne vesti - Sreda 19.10.2016 - 08:40

Gradski odbor SPS-a u Vranju proslavio je u sali Omladinskog kulturnog centra 26. godišnjicu osnivanja uz prisustvo brojnih članova, simpatizera i gostiju.

Gradski odbor vranjskih socijalista na svečanosti; FOTO: D. Ristić/OK Radio Gradski odbor vranjskih socijalista na svečanosti; FOTO: D. Ristić/OK Radio

Iako je skup zakazan za 18 sati, brojne zvanice, koje je dočekivao predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić, uglavnom su pristizale nakon tog roka, pa je svečanost počela sa gotovo pola sata zakašnjenja.

Pored funkcionera vranjskog odbora partije, članova i simpatizera, među gostima su bili i predstavnici drugih političkih partija i grupacija u gradu, od kojih su gotovo svi bili koalicioni partneri socijalista.

Delegaciju vranjskih naprednjaka predvodili su Goran Đorđević, Momir Stojiljković i Marina Đorđević, a predstavnici vranjskog JS-a došli su bez predsednika Dejana Manića.

Tu su bili i predstavnici DS-a, PUPS-a, pokreta „Dveri“, SRS-a, „Jedinstveni za Vranje“, Zelene stranke Srbije i LDP-a.

Među gostima nije bilo nikoga iz vranjskog SDS-a.

Nakon intoniranja himne „Bože pravde“ i „Internacionale“, svečanost je otvorio Branimir Stojančić, generalni sekretar vranjskih socijalista, koji je rekao da je čestitku uputio predsednik partije Ivica Dačić.

Telegramom je rođendan vranjskom SPS-u čestitao i potpredsednik Branko Ružić, koji je, za razliku od prošle godine, bio sprečen da prisustvuje proslavi.

Pozdravno slovo zvanicama održao je zatim i prvi čovek vranjskih socijalista, Zoran Antić i preneo čestitke koje su mu uputili visoki funkcioneri SPS-a.

- Nalazimo se u nekim posebnim vremenima koja iziskuju poseban način i koncept delovanja.

Mi radimo i egzistiramo u posebnim uslovima i to će tražiti zavidno drugačiji tip političke akcije, kako bi partija posle 26 godina rada i postojanja, nastavila da postoji na političkoj sceni.

Odoleli smo mnogim iskušenjima i prebrodili mnoge prepreke, očekuju nas možda i još veće i ja vam od srca želim samo jedno, da se SPS u Vranju što pre, što hitnije i što moćnije i jače vrati na vlast u lokalnu samoupravu
– rekao je Antić.

Slavlje je nastavljeno u opuštenoj atmosferi uz razgovor i posluženje za sve zvanice.
 

    

    

 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: